Festa de la Colla dels Federins per investir el Trabucaire d’Honor


El pròxim dissabte 21 de juliol, els Trabucaires de Terrassa i de la Creu Gran duran a terme la seva tradicional festa de recreació històrica dels Fets del 22 de juliol de 1872, així com la vuitena investidura de la figura de Trabucaire d’Honor.
Aquest és el programa de la jornada:
18.30 h. Trobada de les colles participants al Passeig Vint-i-dos de juliol cantonada Cr. Del Nord: Colla dels Federins, Carrasquets Trabucaires de Torrelles de Llobregat, Ball del Serrallonga de Terrassa, Grup de músics de la Pàjara, Grup de Nans de Terrassa.
18.40 h. Inici de la cercavila trabucaire, amb el següent itinerari: Passeig Vint-i-dos de juliol cantonada carrer del Nord, carrer del Nord, Plaça de Mn Cinto Verdaguer, Camí Fondo, Placeta de Saragossa, Carrer Sant Pere, Carrer de la Palla (fins l’alçada de l’establiment el Porró). Finalitzant la Cercavila al Raval de Montserrat
19.30 h. Investidura del Trabucaire d’Honor, a l’Atri de l’Ajuntament, a les persones de Josep Rull i Andreu i Lluís Puig i Gordi.
19.45 h. Inici de la tradicional cercavila ciutadana, al Monòlit en memòria d’en Joaquim Jover i Valentí Alagorda, amb el següent itinerari: Raval de Montserrat, Carrer Cremat, Plaça Vella, Font Vella, Passeig Comte d’Ègara, Avda Jacquard, Carrer Igualtat i Passeig de Joan Miró. Un cop arribats a l’Avinguda Jacquard hi hauran diverses gal·lejades.
20.30 h. Al Passeig Joan Miró hi haurà una ofrena floral, de part de les entitats participants, al Monòlit en record de Joaquim Jover i Valentí Alagorda, cloent l’acte amb una gal·lejada d’honor.
20.45 h. En acabar hi haurà un sopar de germanor a l’Espai de l’Associació de Veïns de Vallparadís, al carrer de Salmeron.
Fuente: Malarrassa
109.500

No hay comentarios:

▷ Los mejores post del blog Zuavos del Mundo