Fira Modernista Terrassa 2018



Fira Modernista de Terrassa:

La gran festa del Modernisme català. Un sorprenent viatge al passat per reproduir l’esplendor modernista de Terrassa de finals de segle XIX i principis del XX. Personatges singulars, recreacions històriques, artesans tradicionals, visites als principals edificis modernistes, exposicions, espectacles i sobretot el caliu de la gent que protagonitza la Fira al carrer amb els seus vestit d’època, ens ofereixen l’oportunitat de viure una experiència única.

L'Ajuntament de Terrassa va impulsar la Fira Modernista de Terrassa l'any 2003 amb l'objectiu de recuperar la vella tradició de la Fira de Primavera, que es va institucionalitzar a Terrassa l'any 1228 per un privilegi del rei Jaume I.

Des de l'any 2007, la Fira Modernista de Terrassa està declarada per la Generalitat de Catalunya com a festa local d'interès turístic. L’any 2010, aquest certamen també va obtenir un dels Premis de Catalunya de Comunicació i Relacions Públiques en la categoria d’activitats turístiques, atorgat per l’Associació Catalana de Comunicació i Relacions Públiques i la Fundació per al Foment de la Comunicació i el Desenvolupament.

Propera edició: 11, 12 i 13 de maig 2018

Programa de La Colla dels Federins de Terrassa i de la Creu Alta al Passeig del Comte d'Ègara, dins de la programació de la Fira Modernista de Terrassa d'enguany, pels dies dissabte 12  i diumenge 13 de maig.

Horari de les activitats al Campament de recreació històrica dels Federins al Passeig.
Dissabte:
10: Esmorzar de l'obrer. Obert a tothom, cal adquirir tiquet.
11: Taller de miniatures i retallables modernistes. Obsequi a tots els nens que hi participin.
12:30: Taller d'elaboració de ratafia casolana.
13:30: Presentació (oficial) de la Ratafia Modernista. Degustació.
Tarda
Continua el taller infantil.
Ball popular

Diumenge:
11: Sortida de la Cercavila:"Que venen els carlins! Que venen els federals!" Amb la col·laboració d'Amunt i Crits, La Pàjara, Diables de Ca n'Aurell Drac Baluck Astaraot, Amics de Sant Antoni Abad.
11: És reprèn el taller infantil.

Durant tota l'estada del campament es continuarà informant de la Ratafia Modernista, dels tallers de ratafia casolana, i fins i tot alguna degustació, si s'escau!
105.745

No hay comentarios:

▷ Los mejores post del blog Zuavos del Mundo